2018. december 06.
image

A Szegedi Városi Kollégium Akkreditált Kiváló Tehetségpont az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt és a Nemzeti Tehetségprogram által támogatott „A  hazai és határon túli köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatására” pályázaton pénzügyi támogatást nyert. Az NTP-KNI-18-0159 pályázat Játszd a győztes-győztes játszmát! minimum 60 órás önismereti- kommunikációs-konfliktuskezelés tehetségműhely projektsorozat október elején elindult.

 


Tovább...
image

A Szegedi Városi Kollégium Akkreditált Kiváló Tehetségpont pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt és a Nemzeti Tehetségprogram által támogatott „A  hazai és határon túli köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatására” nyílt pályázati kiírásra. A sikeres pályázati végeredmény alapján 1.497.000 Ft pályázati forrást használhatott fel a Játszd a győztes-győztes játszmát! minimum 60 órás önismereti- kommunikációs-konfliktuskezelés tehetségműhely foglalkozás sorozat megvalósítására, tárgyi eszköz beszerzésre és egy 3 napos szaktábor megrendezésére.

 


Tovább...
image

A Janikovszky Éva Tagintézményben 2018. október elején minimum 60 órás tehetséggondozó műhelyfoglalkozás indul!


Tovább...
2018. február 06.

Az oldal karbantartás alatt....

2017. október 19.
image

Ebben a tanévben ismeghirdetésre került a Harmóniában tehetségműhely a Janikovszky Éva Tagintézményben.


Tovább...
Csoportos tehetségsegítő tevékenységekhez kapcsolódó tartalmak

A Matehetsz a Tehetségek Magyarországa (EFOP3.2.1-15-2016-00001) kiemelt projekt keretében a 2017/18-as tanévben meghirdeti a csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására vonatkozó felhívását.

A felhívás szerint egy pályázatban két szakkör, valamint egy-egy ezekhez kapcsolódó további tehetségsegítő program megvalósítását, valamint egy-egy, a tehetségsegítéssel kapcsolatos műhelybeszélgetés megszervezését vállalhatják a tehetségpontok vagy tehetségsegítő tanácsok munkatársai. Az akkreditált tehetségpontok kettő pályázatot nyújthatnak be.

A fenti feladatok ellátásáért pályázatonként összesen bruttó 300 000 forint megbízási díj fizethető, a megvalósító munkatársak közötti szabad elosztás szerint.

 


Tovább...
2013. július 10.
image

A "Játszd a győztes-győztes játszmát! A szavak ablakok vagy falak?" 60 órás projet lezárult.


Tovább...
2013. június 05.

A Szeged Városi Kollégium a Tehetséghidak Program 1. képzési ütemében sikeresen pályázott csoportos képzésre, melynek címe: Gondolkodásfejlesztés táblajátékokkal.

 


Tovább...
image

Az NTP-KKOLL 12-P pályázaton való sikeres részvételünk eredményeképpen intézményünk 500.000,- Ft támogatást kapott a "Játszd a győztes-győztes játszmét! A szavak ablakok vagy falak?" 60 órás tehetséggondozó önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelő foglalkozássorozat megtartására.


Tovább...
image

A Szeged Városi Kollégium önismereti-konfliktuskezelő-kommunikációs műhelye az NTP-KKOLL-P-12-010 pályázaton nyert források által 60 órás "Játsz a győztes-győztes játszmát! A szavak ablakok vagy falak?" foglalkozássorozatot indít.


Tovább...
2013. április 11.
image

A Szeged Városi Kollégium önismereti-kommunikációs-konfliktuskezelési témákban meghirdeti az áprilisi műhelyfoglalkozásokat.


Tovább...