Kollégiumi jelentkezés nyári gyakorlat idejére

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Tagintézményeink június 15-25. között nyitva tartanak a vizsgázó, illetve a szakmai gyakorlatukat júniusban teljesítő diákjaink számára. Kérjük, hogy tanulóink az erre az időre vonatkozó elhelyezés iránti igényüket a csoportvezetőjüknél jelezzék.


Akik a 2021. JÚNIUS 27. és JÚLIUS 30. közötti időszakban teljesítik a kötelező nyári szakmai gyakorlatukat, és ehhez kollégiumi elhelyezést kérnek, azok kérjük, hogy adjanak be online jelentkezési lapot a következő Linkre kattintva: https://forms.gle/N2p9AN8G7x9f4muN6

Két tagintézményünkben fogadjuk a Nyári szakmai gyakorlatot teljesítő kollégistáinkat, előreláthatóan a lányokat a Székhelyintézményben, a fiúkat az Ady kollégiumban tudjuk elhelyezni. 

Kollégiumi elhelyezési kérelmet azok a diákok adhatnak be, akik a Szegedi Városi Kollégiumban rendelkeznek kollégiumi tagsági jogviszonnyal, és a fent megjelölt időszakban Szegeden teljesítik kötelező Nyári szakmai gyakorlatukat.

Kérjük, hogy közösségi szolgálatot teljesítő, vagy más iskolán kívüli elfoglaltsággal rendelkező tanulók NE JELENTKEZZENEK, elhelyezést csak a kötelező Nyári szakmai gyakorlatukat teljesítő kollégisták számára tudunk biztosítani!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. június 18. (péntek) 

(Indokolt, vagy rendkívüli esetben a gyakorlat megkezdése előtt minimum 3 nappal)

Kérjük, hogy aki tudja már a Nyári gyakorlata időpontját, az minél hamarabb küldje be a Jelentkezési lapot, mert az elhelyezést a létszám függvényében tudjuk megszervezni.

AZ ELHELYEZÉS A GYAKORLAT ELSŐ NAPJÁT MEGELŐZŐ NAP 17 ÓRÁTÓL A GYAKORLAT UTOLSÓ NAPJÁN 17 ÓRÁIG KÉRHETŐ.

A nyári gyakorlat ideje alatt a diákok - minden héten - vasárnap 17 órától pénteken 17 óráig tartózkodhatnak a kollégiumban.

HÉTVÉGÉRE (Péntek 17 óra és vasárnap 17 óra között ) CSAK AZOK A KÜLFÖLDI DIÁKJAINK KÉRHETNEK ELHELYEZÉST, AKIK A HAZAUTAZÁSUKAT NEM TUDJÁK MEGOLDANI KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL. Őket hétvégén az erre kijelölt kollégiumban fogjuk elhelyezni.


IGÉNYELT IDŐPONTOK MÓDOSÍTÁSA:

HA a Jelentkezési lap elküldése után VÁLTOZIK A GYAKORLAT IDŐPONTJA, és még nem kezdte meg a gyakorlatot, akkor küldjön be új, módosított jelentkezési lapot, vagy a változást jelezze e-mailben a fent megadott titkársági e-mail címre.

 

Szeged, 2021. június 07.

                                                                      Szebenyi Péter intézményvezető