Októberi és novemberi eseményeink

Sok érdekes programon vehettek részt kollégistáink október és november hónapokban.


Október folyamán a sportrendezvényeken méltóképpen képvisleték tagintézményünket lányaink. Emellett kiemelekedő DÖK rendezvény volt a Gólyaavató. Már az avatás hetén előfeladatokat kellett megoldaniuk az összesorsolt gólyacsapatoknak. Mókásabbnál - mókásabb szituációkban próbálhatták ki magukat az ifjoncok.  Emellett pedig előfeladatot is kaptak, csapatonként nevet kellett választanuuk, csapatruhát készíteni és agólyavetélkedőn a produkciókat el kellett adni. A vetélkedő nagyon jó hangulatban telt, sok érdekes feladat során mérhették össze a csapatok a tudásukat, kreativitásukat, gyorsaságukat. A rendezvény végén sor került a Gólyaavatásra, mely eredményeképpen minden 9. évfolyamos kolllégista a Janikovszky Éva tagintézmény rendes tagjává vált.

Az eseményről készült képek megtekinthetők a Galériában.

 

November folyamán a kolllégiumi sportrendezvényeken szurkolhattunk kollégistáinknak. Asztalitenisz, kosárlabda bajnokságot szurkolhattunk végig.

Ebben a hónapban került sor a 9. évfolyamps diákok hagyományos Somogyi Könyvtári látogatásának. Ennek során megismerkedhettek a könyvtári állománnyal, a könyvkölcsönzés gyakorlatával.

 

CSI