Kollégiumi napok a Fodor József Tagintézményben

 

 

Kollégiumi napok a Fodor József Tagintézményben  2018. 04. 9-12.

 

 


 

A Szegedi Városi Kollégium Fodor József Tagintézményének nevelőtestülete és Diákönkormányzata egy héten keresztül kínált változatos programot a kollégium lakóinak. A játékdélutánnal, a költészet napi rendezvénnyel, a csoportok által választott sütemények közös elkészítésével, valamint a kollégium két oldalának (Kelet-Nyugat) versenyeztetésével elsődleges célunk a közösségépítés, a közösséghez való tartozás érzésének erősítése volt, hiszen „senki sem önmagának való sziget”.

A kollégium lakóit sikerült megmozgatni a hét során; ugyan volt, aki csak egy programon vett részt, de olyan is, aki tizenkettőn. Kínálatunkban az említetteken túl szerepelt még kerékpározás, íjászkodás, foci, tanár-diák röplabda, csocsó, asztalitenisz, biliárd, palacsintasütés, tollaslabda, ugrókötelezés, floorball, filmvetítés.

A diákok visszajelzése végig pozitív volt, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy egy nagyon jó hangulatú zárórendezvényen egyöntetűen kérték a folytatást. A zsűri értékelése után közösen fogyasztottuk el a süteményeket, és útjára indítottuk a vándorkupát.