NYÁRI GYAKORLAT HELYE

Kedves Kollégisták!
A nyári gyakorlat helye az SZVK Székhelyintézménye (Ortutay). Az átpakolásra már 06.28-tól lehetőség van, azonban beköltözésre és bentalvásra 07.01-től van lehetőség! Azok a kollégisták akiknek van gyakorlata augusztus utolsó hetében, azok még 08.27-től még az Ortutayban aludhatnak.

Felhívjuk minden nyári gyakorlatos kollégistánk figyelmét, hogy bármilyen, a gyakorlati idővel és a kollégiumi bentalvással kapcsolatos változást a lehető leghamarabb az Ortutayban ügyeletet ellátó pedagógusnak jelezzék! 


Kedves Kollégisták!
A nyári gyakorlat helye az SZVK Székhelyintézménye (Ortutay). Az átpakolásra már 06.28-tól lehetőség van, azonban beköltözésre és bentalvásra 07.01-től van lehetőség! Azok a kollégisták akiknek van gyakorlata augusztus utolsó hetében, azok még 08.27-től még az Ortutayban aludhatnak.

Felhívjuk minden nyári gyakorlatos kollégistánk figyelmét, hogy bármilyen, a gyakorlati idővel és a kollégiumi bentalvással kapcsolatos változást a lehető leghamarabb az Ortutayban ügyeletet ellátó pedagógusnakjelezzék!