Információk az érettségi ideje alatt elhelyezettt diákok részére

Kedves Érettségiző Diákok!


Az érettségi ideje alatt mindenkinek – aki jelentkezését leadta – a Szegedi Városi Kollégium valamelyik épületében az alábbi elosztás szerint elhelyezést biztosítunk.

 


  • Vajdaságból és Erdélyből érkező leányok részére – saját diákjainknak is – a Székhelyintézményünkben. (Cím: Szeged, Boldogasszony sgt. 26-28.)
  • Vajdaságból és Erdélyből érkező fiúk részére – saját diákjainknak is – az Ady Endre Tagintézményünkben. (Cím: Szeged, Közép fasor 23-25.)
  • A többi saját diákunknak (fiúknak és lányokanak egyaránt) a Gábor Dénes Tagintézményünkben.  (Cím: Szeged, Mars tér 14.)

A kollégiumi elhelyezés mindenki számára térítésmenetes. A kollégiumokban pedagógiai felügyeletet, felnőtt segítséget biztosítunk. Az érvényes járványügyi szabályokat, a kollégium házirendjét, annak járványügyi kiegészítését és az ügyeletes tanár kéréseit, utasításait – a saját és mások biztonságának és egészségének a megóvása érdekében – minden diák köteles maradéktalanul betartani. (lásd: Házirend járványügyi kiegészítése)
A szekrény lezárásához szükség lesz egy lakatra. Továbbá ajánlott hozni tányért, evőeszközt és poharat. A diákok részére mikrohullámú sütő biztosított az ételek melegítésére.


Szeged, 2020. május 1.

                                            Szebenyi Péter
                                           intézményvezető


A kollégiumi elhelyezés ideje alatt a járványügyi helyzetnek megfelelő biztonsági előírások betartása kötelező, az erre vonatkozó házirend ITT olvasható.