Gábor Dénes Kollégium



Bemutatkozás Információk Tanáraink
Szakkörök Szabadidős tevékenységek Szolgaltatások
Galéria Elérhetőségek Térkép

Hírek


2021. október 07.

2021. szeptember 27-én kollégiumunk kilenc diákjával -Tóth Tamás temetőkutató vezetésével - két órás tematikus sétát tettünk a szegedi belvárosi temetőben.

 


Tovább...
2018. október 16.
image

Idén is megrendezésre került az őszi 4+1-es labdarúgó villámtorna a sortmunkaközösség szervezésében. A Gábor Dénes tagintézményben a lányoknál 3, míg a fiúknál 5 csapat adta le nevezését a tornára. Remek időjárási körülmények között és kitűnő hangulatban zajlottak a mérkőzések.


Tovább...
image

Nehéz kollégistáknak kerékpárt szerezni, de nem lehetetlen. A saját behozott bicikliket kiegészítve osztálytársaktól, tanároktól (Csala Ernő), Sápszki Edit gazdasági titkártól és a Gábor Dénes Középiskolától kölcsön kapott 10 kerékpárokkal 19 tanulóval, idén harmadik alkalommal szerveztük meg az országunk mélypontjára vezető, évzáró kerékpártúránkat.


Tovább...
2018. június 25.
image

Tagintézményünk negyedik alkalommal rendezte meg a hagyományosnak tekinthető Kollégiumi FélMaraton váltó futóversenyét két kollégiumi ballagás között.


Tovább...
image

Az idei, a középiskolások hetét indító vetélkedőn az IH-ban már 4 csapatot sikerült indítanunk az értékes nyereményekért.


Tovább...
image

A szervezők jóvoltából sikerült látogatást tennünk Szeged egyik nagy beruházásának épületébe, az ELI-ALPS kutatóintézetbe.


Tovább...
2018. április 11.
image

Tagintézményünk negyedik alkalommal rendezte meg a szegedi nagy árvízre emlékező futását. Idén kihasználtuk az időjárási ablakot a sokszor télies, havas márciusban.


Tovább...
image

Dr. Barta Károly előadó 2017 nyarán feljutott az Alpok szimbólumának tekinthető Matterhornra.


Tovább...
2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

Kamara kiállítást néztünk meg a Somogyi könyvtárban amit, Hugues Denisot oktatási együttműködési attasé és Éric Blin, a Francia köztársaság szegedi tiszteletbeli konzulja nyitott meg. A vitrinekben láthattuk a Somogyi Könyvtár gyűjteményében őrzött francia nyelvű köteteket, könyvritkaságokat.


Tovább...
2018. február 22.
image

A KÖ7 keretein belül idézzük fel a 90es éveket


Tovább...
2018. február 22.
image

A KÖ7 rendezvénysorozat keretein belül

2018.03.08. (nemzetközi Zoltán nap)

A székhelyintézményben Játék Határok Nélkül.


Tovább...