Gábor Dénes KollégiumBemutatkozás Információk Tanáraink
Szakkörök Szabadidős tevékenységek Szolgaltatások
Galéria Elérhetőségek Térkép

Hírek


image

December 6-án sokan emelik az ünnepi hangulatot Télapó öltözetben megjelenve a forgalmas tereken, utcákon. Mi a futó „jelmezt” választottuk idén is, az ötödik alkalommal megrendezett kollégiumi Mikulás futáson, ahol 6 km-t futunk 6-án, 6 órától.


Tovább...
image

a Szegedi Fehér tóra. A Szeged Fish Kft. területén, a telelő tavaknál lévő Dr. Csizmazia György kilátótól indult a madármegfigyelő túránk a kora esti órákban Csala Ernő tanár úrral és 6 kollégistával.


Tovább...
image

avagy

Tematikus városnézés Szegeden az ’56-os események nyomában.

Az ’56-os forradalom kirobbanásának előzményei itt játszódtak szegeden. Itt lebbentette meg a szárnyát a MEFESZ-pillangó, amiből aztán tornádó szerű forradalom alakult ki Magyarországon.


Tovább...
2018. október 16.
image

Idén is megrendezésre került az őszi 4+1-es labdarúgó villámtorna a sortmunkaközösség szervezésében. A Gábor Dénes tagintézményben a lányoknál 3, míg a fiúknál 5 csapat adta le nevezését a tornára. Remek időjárási körülmények között és kitűnő hangulatban zajlottak a mérkőzések.


Tovább...
image

Nehéz kollégistáknak kerékpárt szerezni, de nem lehetetlen. A saját behozott bicikliket kiegészítve osztálytársaktól, tanároktól (Csala Ernő), Sápszki Edit gazdasági titkártól és a Gábor Dénes Középiskolától kölcsön kapott 10 kerékpárokkal 19 tanulóval, idén harmadik alkalommal szerveztük meg az országunk mélypontjára vezető, évzáró kerékpártúránkat.


Tovább...
2018. június 25.
image

Tagintézményünk negyedik alkalommal rendezte meg a hagyományosnak tekinthető Kollégiumi FélMaraton váltó futóversenyét két kollégiumi ballagás között.


Tovább...
image

Az idei, a középiskolások hetét indító vetélkedőn az IH-ban már 4 csapatot sikerült indítanunk az értékes nyereményekért.


Tovább...
image

A szervezők jóvoltából sikerült látogatást tennünk Szeged egyik nagy beruházásának épületébe, az ELI-ALPS kutatóintézetbe.


Tovább...
2018. április 11.
image

Tagintézményünk negyedik alkalommal rendezte meg a szegedi nagy árvízre emlékező futását. Idén kihasználtuk az időjárási ablakot a sokszor télies, havas márciusban.


Tovább...
image

Dr. Barta Károly előadó 2017 nyarán feljutott az Alpok szimbólumának tekinthető Matterhornra.


Tovább...
2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

Kamara kiállítást néztünk meg a Somogyi könyvtárban amit, Hugues Denisot oktatási együttműködési attasé és Éric Blin, a Francia köztársaság szegedi tiszteletbeli konzulja nyitott meg. A vitrinekben láthattuk a Somogyi Könyvtár gyűjteményében őrzött francia nyelvű köteteket, könyvritkaságokat.


Tovább...