Gábor Dénes KollégiumBemutatkozás Információk Tanáraink
Szakkörök Szabadidős tevékenységek Szolgaltatások
Galéria Elérhetőségek Térkép

Hírek


2018. április 11.
image

Tagintézményünk negyedik alkalommal rendezte meg a szegedi nagy árvízre emlékező futását. Idén kihasználtuk az időjárási ablakot a sokszor télies, havas márciusban.


Tovább...
image

Dr. Barta Károly előadó 2017 nyarán feljutott az Alpok szimbólumának tekinthető Matterhornra.


Tovább...
2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

KŐ7

2018. március 08.
image

Kamara kiállítást néztünk meg a Somogyi könyvtárban amit, Hugues Denisot oktatási együttműködési attasé és Éric Blin, a Francia köztársaság szegedi tiszteletbeli konzulja nyitott meg. A vitrinekben láthattuk a Somogyi Könyvtár gyűjteményében őrzött francia nyelvű köteteket, könyvritkaságokat.


Tovább...
2018. február 22.
image

A KÖ7 keretein belül idézzük fel a 90es éveket


Tovább...
2018. február 22.
image

A KÖ7 rendezvénysorozat keretein belül

2018.03.08. (nemzetközi Zoltán nap)

A székhelyintézményben Játék Határok Nélkül.


Tovább...
image

Idén rendeztük meg negyedik alkalommal a Mikulás Futást Csala Ernő kollégámmal, immár az egész intézményre kiterjesztve. Sikerült is két ügyes futót bevonnunk a programba az Orthutai kollégiumból Lipták Tibor kíséretében és további, külső intézményi kapcsolatépítés révén az egyetem Károlyi kollégiumából is volt egy lelkes Mikulásunk.


Tovább...
image

a Szegedi Fehér tóra. A Szeged Fish Kft. területén, a telelő tavaknál lévő Dr. Csizmazia György kilátóból tudtuk megfigyelni az idén rekord mennyiségű, itt telelő daru behúzását a kora esti órákban Csala Ernő tanár úrral és 11 kollégistával.


Tovább...
2017. november 15.
image

A 2017/2018-as tanév gólyaavató ünnepségén közel 70 fő 9. évfolyamos tanuló vett részt. A sokéves hagyományokra visszatekintő program színes, élményekben gazdag szórakozást nyújtott a gólyáknak és a nézőknek egyaránt.


Tovább...
image

Az ’56-os forradalom kirobbanásának előzményei itt játszódtak szegeden. Itt lebbentette meg a szárnyát a MEFESZ-pillangó, amiből aztán tornádó szerű forradalom alakult ki Magyarországon.


Tovább...
2017. október 16.
image

Halott testvér, annak nevének viselése, lány ruhába öltöztetés. Nem egy szokványos indulás az életbe, de Dalínak ez jutott. No meg egy feleség, aki múzsa, modell, menedzser is volt életében, egy (alkotó)társ.


Tovább...
2017. október 16.
image

Ez nem egy egyszerű számtan feladat, hanem a kollégium mezei futóversenyén való résztvevők és a GD-s indulók száma


Tovább...